Actualitat

Publicada la revista "Naranja y Azul" n. 52 (juny 2022) de CODEC i CARES

08/07/2022

Ja podeu consultar l'última edició, de juny de 2022, de la revista 'Naranja y Azul', la publicació editada per l'Empresa d'Inserció CODEC i Fundació CARES que recull les últimes notícies d'ambdues entitats i del Club 2C, l'associació esportiva i cultural de CODEC i CARES.

Amb una portada protagonitzada per la celebració del Saló Internacional de la Logística 2022 a Fira Barcelona, l'últim número de la revista recull la col·laboració de les nostres entitats amb el Centre logístic d'ajuda per a Ucraïna del port, la visita de diferents empreses d'inserció europees per conèixer el model d'acompanyament de CODEC, o l'acollida de dos estudiants noruecs de logística que han fet les seves pràctiques formatives a diferents serveis de CARES. També us informem de l'inici de les celebracions dels serveis que han superat la fita dels 365 dies sense accidents, i de la finalització de la tercera edició del Certificat de Professionalitat en Activitats auxiliars de magatzem: sis de les vuit persones que van iniciar la formació l'han finalitzat amb èxit, aconseguint una acreditació oficial de les seves competències i coneixements en aquest àmbit de la logística.

En aquesta ocasió, les entrevistes de la secció "Del 1 al 10" les dediquem a dos socis del Club 2C: Josep Fito, cocapità de l'Esportiu CARES de petanca, i Moisés Fernández, capità de l'Esportiu CARES de futbol sala, ens acosten al vessant esportiu del club i reflexionen sobre la pràctica esportiva i el treball en equip.

La contraportada la protagonitza Vinopres, empresa organitzadora del Concurs Mundial de Brussel·les, una de les competicions vitivinícoles més importants del món. Frédéric Galtier, ambaixador d'aquest certamen a Espanya, repassa l'evolució del mercat vinícola durant els últims anys i ens descobreix la importància de la logística del vi.

Podeu consultar la revista fent clic a la imatge de la portada. També la trobareu dins la secció 'Biblioteca' del web.