Actualitat

Publicada la revista "Naranja y Azul" n. 53 (desembre 2022) de CODEC i CARES

22/12/2022

Ja s'ha publicat l'últim número del 'Naranja y Azul', la revista corporativa de l'Empresa d'Inserció CODEC, Fundació CARES, i el Club 2C, l'associació esportiva i cultural promoguda per les dues primeres entitats.

En la seva edició número 53, de desembre de 2022, el 'Naranja y Azul' dedica la seva portada a la cerimònia de graduació dels i les professionals de CODEC i CARES que han obtingut el Certificat de Professionalitat en Activitats Auxiliars de Magatzem. La cerimònia de graduació de la tercera promoció d'aquesta formació va tenir lloc al setembre, a les instal·lacions del Port de Barcelona. Durant la celebració es van homenatjar les sis persones que aquest any han cursat i finalitzat amb èxit aquesta acreditació oficial.

La revista també inclou notícies sobre la presentació de CODEC a la Direcció General d'Economia Social i Solidària, el Tercer Sector i les Cooperatives de la Generalitat de Catalunya, la nostra aportació al projecte europeu "WISE for Digital Upskilling", la renovació de l'ISO 45001 en Seguretat i Salut Laboral o la posada en marxa de l'Escola de Carretoners i Carretoneres adreçada a les persones treballadores de les nostres entitats, entre altres.

En aquesta ocasió, Romy Kowalewski, creadora de la marca de perfums d'autor 27 87 Perfumes, protagonitza l'entrevista de la contraportada d'aquesta edició.

Podeu consultar l'últim número de la revista fent clic sobre la imatge de la portada. També la trobareu dins la secció 'Biblioteca' del web.