En el cor de logística

Actualitat

Presentem el Projecte Vincles

VINCLES és un projecte social que connecta empreses amb usuaris,  abans vulnerables, que després de realitzar un itinerari d’inserció i d’assolir experiència i coneixements sòlids en l’àmbit logístic, busquen accedir a noves oportunitats laborals i formatives mitjançat un entorn digital.

Els usuaris de CARES i CODEC poden introduir el seu currículum a la plataforma i consultar les ofertes de treball actives a l’entorn. Les empreses donen d’alta les ofertes de feina que necessiten cobrir i les comparteixen amb els usuaris. Els nostres Tècnics d’Inserció, experts en intermediació laboral, acompanyen en la cerca de feina a les persones de CARES i CODEC i donen suport a les empreses en els seus processos de selecció.

Si ets treballador de Grup CARES i estàs interessat en formar part del Club Treballadors, posat en contacte amb el Tècnic d’Inserció per rebre informació. Si ets una empresa i estàs interessada en aquest servei, pots enregistrar les teves dades en aquest enllaç o escriure’ns a codec@grupcares.org o cares@grupcares.org.

 

Actualitat