Actualitat

Lliurament dels Certificats de Professionalitat '19

13/11/2019

Al gener, 12 operaris de CARES i CODEC van iniciar un programa formatiu d'especialització destinat a obtenir el Certificat de Professionalitat en Activitats Auxiliars de Magatzem, impartit conjuntament per Fundació ICILAPEC. Al juliol van finalitzar el curs amb èxit i el passat 7 de novembre ho vam celebrar amb el lliurament de diplomes.

El Certificat de Professionalitat és un document oficial que acredita que la persona que l'obté està capacitada per a realitzar una activitat professional segons les exigències del mercat laboral. Els beneficis dels certificats de professionalitat són diversos: promouen l'aprenentatge continuat mitjançant una formació flexible i accessible, permeten l'adquisició d'acreditacions oficials de manera gradual, són vàlids en tot el territori espanyol, per la qual cosa afavoreixen la mobilitat laboral i, sobretot, milloren els currículums de les persones que no compten amb una formació formal prèvia, ja que tenen caràcter oficial.

Amb l'obtenció d'aquests certificats, aquests alumnes estan acreditats oficialment per a realitzar operacions auxiliars de recepció, de col·locació i expedició de càrregues en magatzems, per a preparar comandes de manera eficaç seguint els procediments establerts i per a manipular càrregues amb carretons elevadors. A més de la titulació oficial, aquestes persones compten amb l'experiència pràctica adquirida en CARES I CODEC, la qual cosa els converteix en perfils molt vàlids per a accedir a ofertes de treball relacionades amb l'activitat auxiliar logística.