Actualitat

Letreando 2022: les obres guanyadores del nostre certamen de creació literària

25/04/2022

Coincidint amb la diada de Sant Jordi i amb la celebració del Dia Internacional del Llibre, el Club 2C de CODEC i CARES ha donat a conèixer les obres guanyadores del Letreando 2022, el seu certamen de creació literària obert a totes les persones treballadores de les dues entitats.

Un total de 13 obres s'han presentat a la que ha estat la cinquena edició del premi. D'entre elles, els escrits guanyadors han estat:

  • El primer premi, per al relat “El viento”, de Teresa Perezagua, escrit sobre la importància de la família i de comptar amb persones que ens acompanyin en els moments de dificultat.
  • El segon premi, per a l'escrit “Última hora”, d’Ismael Patón, una prosa poètica de gran bellesa.
  • El tercer premi, en aquesta ocasió, ha estat atorgat ex aequo a dues poesies: “A la vejez”, de Daniel Quiles, i a 'Cicatrices', d'Ester Ballesteros.

En aquesta ocasió, el jurat del certamen ha estat integrat per Luis Julián Beltrán, guanyador del primer premi del Letreando 2021, i pel consultor editorial Francisco Javier Pérez, amb més de 20 anys d'experiència en el món dels llibres i que, després de passar per algunes de les empreses més destacades del sector, actualment dirigeix Nus de Llibres, empresa responsable de la distribució dels catàlegs de més de 50 editorials a llibreries de tot el país.

El Club 2C, club esportiu i cultural de l'Empresa d’Inserció CODEC i de Fundació CARES, és l’encarregat d’organitzar i convocar anualment el certamen literari Letreando, que aquest 2022 ha celebrat la seva cinquena edició.