Actualitat

Letreando 2021: les obres guanyadores del nostre certamen de creació literària

23/04/2021

Coincidint amb la diada de Sant Jordi i amb la celebració del Dia Internacional del Llibre, s’han donat a conèixer les obres guanyadores del Letreando 2021, el certamen de creació literària obert a tots els i les professionals de l’Empresa d’Inserció CODEC i de Fundació CARES.

D’entre les vuit obres presentades a concurs, les guanyadores són:

  • El primer premi, per a la poesia “Oda a la vida”, de Luis Julián Beltrán, poema sobre les diferents etapes i camins de la vida.
  • El segon premi, per al relat “Volver”, d’Eric Vaqué, sobre el valor de l’escriptura i la importància de les paraules.
  • El tercer premi, per a la narració “Instrucciones para no abrir los ojos”, de Laura Travería, escrit que ens convida a reflexionar sobre les diferents formes de mirar.

El jurat del certamen, integrat per Lourdes Díaz, fundadora i editora de l’agència literària Rolling Words, i pel consultor editorial Francisco Javier Pérez, han destacat la qualitat de les obres presentades en aquesta edició, amb un nivell molt alt i igualat entre les diferents propostes que ha fet molt difícil la selecció de les tres obres guanyadores.

El Club 2C, club esportiu i cultural de l’Empresa d’Inserció CODEC i de Fundació CARES, és l’encarregat d’organitzar i convocar anualment el certamen literari Letreando, que aquest 2021 ha celebrat la seva quarta edició.