Actualitat

Entregats els premis del II Certamen de pintura Carlos Cedrán

26/05/2022

Coincidint amb la Setmana Internacional de l'Educació Artística, que se celebra anualment durant la quarta setmana de maig, el Club 2C de CODEC i CARES ha donat a conèixer el nom de les tres obres guanyadores del II Certamen de pintura Carlos Cedrán.

En aquesta segona edició del premi s'hi han presentat un total de 15 obres, creades pels i les professionals de l'Empresa d'Inserció CODEC i de Fundació CARES. Les tres pintures guanyadores d'aquesta edició són:

El jurat del certamen ha estat format per Anna Gener, patrona de Fundació CARES i de la Fundació Museu Picasso de Barcelona; Gisela Hernández, neboda de Carlos Cedrán; Ferran Josa, galerista i director de Pigment Gallery, i l'artista visual i pintora Març Rabal, que han valorat anònimament les 15 obres presentades.

Organitzat per primera vegada el 2021 en memòria de Carlos Cedrán, professional de la Fundació CARES -entitat que, juntament amb CODEC i el Club 2C, forma part del Grup Social CARES- i gran amant de la pintura, el certamen té com a objectiu promoure el talent artístic i fomentar la creativitat de les persones treballadores de CODEC i de CARES. El Club 2C, el club esportiu i cultural d'ambdues entitats, és l'encarregat d'organitzar el certamen.

 

PRIMER PREMI

'Mirada natural', d'Ismael Patón

SEGON PREMI

'Encantamiento bajo el mar', de Daniel Quiles

TERCER PREMI

'Mis niñas', de Teresa Perezagua