Actualitat

Cuidar-nos, el millor regal per aquest Nadal

23/12/2020

"Aquestes festes de Nadal, cuidar-nos és el millor regal": aquest és el títol de la campanya de seguretat i salut laboral que s'ha difós durant aquest mes entre els i les professionals de l'Empresa d'Inserció CODEC i de Fundació CARES. Amb la celebració de les festes de Nadal a tocar, i l'evolució poc favorable de la pandèmia a l'estat, els equips de Seguretat i Salut Laboral de les dues entitats han decidit dedicar la seva campanya mensual de prevenció de riscos i foment de la salut a recordar la importància de complir totes les mesures de seguretat per poder celebrar unes festes sense cap risc. Fins ara, la incidència de la COVID-19 entre els i les professionals de CODEC i de CARES ha estat mínima, i l'objectiu és que es registri cap positiu després de festes.

 

Aquestes festes de Nadal, no deixis que la COVID-19 entri a casa teva!

La campanya de prevenció que s'ha fet arribar als i les treballadores de les dues entitats a través de diferents canals, recorda que el coronavirus continua present en la nostra societat, i incideix en la importància de mantenir la distància social per prevenir possibles contagis i evitar que la pandèmia es continuï estenent.

Com a part de la campanya, s'ha fet arribar als professionals de CODEC i de CARES mesures concretes per celebrar les festes amb seguretat i sense assumir riscos. Entre aquestes mesures hi ha la necessitat de portar la mascareta correctament posada, també quan fem trobades amb familiars i amics, la importància de ventilar les habitacions i els espais on ens trobem, desinfectar les superfícies i respectar les distàncies de seguretat, així com evitar compartir plats, coberts o qualsevol utensili amb altres persones, i recordar que no hem de brindar fent xocar les copes.

Amb l'objectiu de millorar la salut i el benestar dels equips de CODEC i de CARES, cada mes els departaments de Seguretat i Salut Laboral de les dues entitats treballen i difonen una campanya de prevenció de riscos, centrada en una temàtica o risc concret, entre els i les professionals de les dues organitzacions.