Actualitat

CODEC(AT) incorpora dos joves en situació d'exclusió social als seus serveis logístics

17/06/2024

L'empresa d'inserció CODECAT(Magatzematge i Transport a temperatura ambient) ha incorporat dos joves en situació d'exclusió social com a treballadors en dos dels seus serveis logístics a Barcelona. Aquest contracte s'ha dut a terme en el marc del 'Programa Treball i Formació Joves tutelats i extutelats' (SOC-TRFO JOVES) impulsat i subvencionat pel Servei públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE+).

El programa té com a objectiu facilitar l'accés al treball dels joves vulnerables, com els tutelats i extutelats per l'Administració de la Generalitat de Catalunya. Aquestes experiències professionals tenen una durada de 12 mesos i aspiren a facilitar la inserció dels treballadors al mercat de treball ordinari.

Durant l’any, els joves treballen amb un contracte de formació en alternança, que els permet dedicar 90 hores a formar-se en manipulació d'aliments, conducció de carretons elevadors i l’Office. Durant la seva jornada laboral, segueixen l'itinerari professional de Gestió de Magatzems, on fan tasques com la preparació i manipulació de comandes o la recepció, col·locació i expedició de càrregues.

Els tècnics d'inclusió sociolaboral de CARES realitzen un seguiment mensual i presencial amb els joves, per treballar amb ells i millorar les seves competències laborals i personals.

El equipo de Selección y de Promoción e Integración Laboral en el estand de CODEC durante la realización del foro Emplea Coslada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’actuació a la que fa referència aquesta notícia forma part de la convocatòria de subvencions del Programa Treball i Formació Joves tutelats i extutelats i ha estat cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE+).