Actualitat

CODEC(AF) incorpora un jove en situació d'exclusió social amb el “Programa Treball i Formació”

17/06/2024

CODECAF (Magatzematge en fred), l'empresa d'inserció del Grup CARES ha contractat un jove a través del 'Programa Treball i Formació Joves tutelats i extutelats' (SOC-TRFO JOVES) convocat pel Servei públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i cofinançat pel Fons Social Europeu (FSE+).

Aquest programa vol facilitar l'accés a experiències professionals a un sector vulnerable com són els joves tutelats i extutelats per l'Administració de la Generalitat de Catalunya, per a facilitar així la transició al mercat de treball ordinari.

Aquestes experiències professionals tenen una durada de 12 mesos i estan acompanyades d'accions de formació. Durant l'any, el jove treballarà en un dels serveis logístics del Grup CARES amb un contracte de formació en alternança, el que li permetrà dedicar 85 hores a formar-se en àmbits com l'atenció al client i l’Office.

El seguiment dels joves es realitza des del Grup CARES, on els tècnics d'inclusió sociolaboral treballen amb ells per millorar les seves competències laborals i personals.  

El equipo de Selección y de Promoción e Integración Laboral en el estand de CODEC durante la realización del foro Emplea Coslada

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’actuació a la que fa referència aquesta notícia forma part de la convocatòria de subvencions del Programa Treball i Formació Joves tutelats i extutelats i ha estat cofinançada pel Fons Social Europeu (FSE+).