Actualitat

Aliança de CODEC i Salvesen Logística per a la inclusió de persones en risc d'exclusió

28/03/2022

Membres de l'equip directiu de CODEC i de Salvesen Logística durant la visita a un dels magatzems gestionats per professionals d'ambdues entitats.

 

Després de començar a col·laborar el 2021, l'Empresa d'Inserció CODEC i Salvesen Logística han ratificat el seu compromís per a la inserció laboral de les persones en risc d'exclusió social

Salvesen Logística i l'Empresa d'Inserció CODEC han reafirmat la seva voluntat de continuar treballant conjuntament per millorar la inserció laboral de les persones en risc d'exclusió social i amb discapacitat. En una reunió celebrada a Madrid el passat 28 de febrer, els equips directius de CODEC i de Salvesen Logística es van comprometre a continuar enfortint el seu projecte social conjunt, iniciat el 2021, i que va possibilitar la incorporació de persones en risc d'exclusió social als seus serveis logístics.

Aquest nou projecte es va sumar a la col·laboració establerta fa anys entre Salvesen Logística i Fundació CARES, entitat germana de CODEC que té com a missió la inserció laboral de les persones amb discapacitat.

Gràcies a aquests projectes conjunts, persones en risc d'exclusió social i amb discapacitat de CODEC i CARES treballen, es formen i agafen experiència en el sector de la logística. Quan el seu nivell d'autonomia és adequat, participen en els processos de selecció de Salvesen Logística.

Durant l'any passat, els serveis de CODEC i CARES per a Salvesen Logística van comptar amb una plantilla mitjana de 96 persones: el 30% dels professionals de CODEC eren persones en risc d'exclusió, mentre que el 87,4% de l'equip de CARES estava integrat per professionals amb discapacitat.