Actualitat

CODEC participa en una nova edició del fòrum Emplea Coslada

20/04/2023

El equipo de Selección y de Promoción e Integración Laboral en el estand de CODEC durante la realización del foro Emplea CosladaUnes 60 persones van visitar l'estand de CODEC durant la jornada per conèixer les diferents ofertes laborals obertes als serveis logístics que gestiona l'entitat

El passat 29 de març CODEC va participar en la quarta edició del fòrum Emplea Coslada, jornada organitzada per la Regidoria de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Transport de l'Ajuntament de Coslada amb l'objectiu de posar en contacte a empreses i persones que en cerca de feina. El fòrum va comptar amb la participació d'una vintena d'empreses i amb gairebé 200 ofertes de feina obertes, entre les quals, les de CODEC, centrades en el sector de la logística.

Durant la jornada un total de 58 persones van visitar l'estand de CODEC i van tenir un primer contacte amb l'equip de Selecció i de Promoció i Integració Laboral de la nostra entitat. D'entre les persones que ens van fer entrega del seu currículum, aproximadament la meitat es trobaven en situació d'exclusió social a causa, principalment, de situacions d'atur de llarga durada, eren titular de famílies monoparentals o eren majors de 45 anys. També es va contactar amb 14 persones amb discapacitat que es trobaven en cerca de feina.

Finalitzada la fira, s'ha iniciat el procés d'entrevistes de selecció per conèixer més en profunditat les diferents persones i poder incorporar-les a les vacants de preparació de comandes, operari/ària de magatzem i carretoner/a amb les que actualment compta CODEC als magatzems i serveis logístics que gestiona a la Comunitat Madrid.

La participació en el fòrum també ens va permetre establir contacte amb diferents entitats del tercer sector que treballen amb persones en situació d'exclusió social, i amb empreses del mercat ordinari susceptibles de contractar i incorporar les persones en exclusió una vegada aquestes hagin finalitzat el seu itinerari professional i formatiu a la nostra empresa d'inserció.