Actualitat

Guanyadors de la 5a edició de "Verano en fotos" 2020

17/11/2020

Aquesta setmana s'ha donat a conèixer quines han estat les imatges guanyadores i finalistes de la cinquena edició del concurs de fotografia de CARES i CODEC "Verano en fotos". En aquesta ocasió, s'han presentat al concurs un total de 23 imatges, que recollien diferents moments de l'estiu dels i les professionals de l'Empresa d'Inserció CODEC i de Fundació CARES. D'entre totes les imatges presentades, les guanyadores han estat:

  • El primer premi, per la fotografia "Reencuentro", d'Ana Isabel Roldán (serveis centrals de Madrid) per l'emotivitat, l'afecte i la connexió que transmet.
  • El segon premi, per la imatge "El último dia del verano", de Tarek Ziati (servei de Palau-solità i Plegamans) per la seva potència de la imatge i la seva connexió amb l'actualitat: malgrat la situació actual, encara podem veure la llum i gaudir-ne.
  • El tercer premi, per la imatge "Inmensidad", de José Ángel Pérez (servei de Getafe), per la sensació d'esperança que transmet, tan necessària en aquests moments.

A banda de les imatges guanyadores, també es van escollir sis fotografies finalistes, que destaquen per la bellesa dels paisatges i dels elements que ens mostren, pel seu missatge esperançador, i també per la seva qualitat tècnica.

El Club 2C, el club esportiu i cultural de CODEC i de CARES, és l'encarregat d'organitzar i convocar cada any el concurs "Verano en fotos".

"Reencuentro", d'Ana Isabel Roldán - 1r premi "Verano en fotos" 2020 CARES i CODEC

El último día del verano, de Tarek Ziati - 2n premi "Verano en fotos" 2020 CARES i CODEC

"Inmensidad", de José Ángel Pérez - 3r premi "Verano en fotos" 2020 CARES i CODEC