Actualitat

Postals guanyadores del 7è concurs de postals nadalenques de CARES i CODEC

22/12/2020

Aquests dies s'ha donat a conèixer el veredicte de la setena edició del Concurs de Postals Nadalenques de Fundació CARES i de CODEC, Empresa d'Inserció. En aquesta ocasió, s'han presentat un total de 25 originals elaborats amb diferents tècniques i materials per professionals de les dues entitats. D'entre totes les propostes presentades, les postals guanyadores han estat:

  • El primer premi, per la postal "¡Veinte, Navidad, veinte!", d'Ildiko Huizi de Sole, del servei ZAL Prat - Manipulats. El jurat ha destacat la creació d'una imatge nadalenca combinant elements dels logos de les dues entitats: l'autora ha utilitzat la part gràfica del logotip de CODEC per construir la base d'un arbre de Nadal, i les tres franges del logotip de CARES per simbolitzar les branques de l'arbre. D'altra banda, el nom de la postal juga amb l'any que estem vivint -2020-, i amb el desig que arribin les festes, ja que al pronunciar-ho sembla que demanem al Nadal que vingui.
  • El segon premi, per la proposta "Volveremos", de Manuel Santos Fernández, del servei de Tres Cantos. El jurat ha destacat la bellesa i la pau que transmet la seva postal, on trobem diferents persones gaudint de la companyia dels seus éssers estimats, i per la referència al moment actual que estem vivint, amb totes les persones portant correctament col·locada una mascareta.
  • El tercer premi, per la postal "Vive la Navidad", de Miguel Ángel Tejón Leal, del servei de Torneros. El jurat n'ha destacat la utilització d'elements en tres dimensions, com són unes boles de Nadal -una d'elles, amb mascareta-, unes pinyes i unes branques de pi, així com el missatge d'ànim i esperança que inclou: "Que nunca nos falte un sueño. Vive la Navidad".

"¡Veinte, Navidad, veinte!", la postal guanyadora del primer premi, serà la postal oficial de Fundació CARES i de CODEC, Empresa d'Inserció, per felicitar les festes a tots els i les professionals i a totes les persones vinculades amb les dues entitats.

En aquest enllaç podeu consultar totes les postals presentades al 7è Concurs de Postals Nadalenques de CARES i CODEC.

"¡Veinte, Navidad, veinte!", de Ildiko Huizi de Sole - 1r premi del Concurs de Postals Nadalenques 2020

"Volveremos", de Manuel Santos Fernández - 2n premi del Concurs de Postals Nadalenques 2020

"Vive la Navidad", de Miguel Ángel Tejón Leal - 3r premi del Concurs de Postals Nadalenques 2020